Projecten 2022

januari 2022

Komende zomer, op 14 en 18 juli 2022 vertrekken we gelukkig weer met de Vliegende Meubelmakers naar twee mooie projecten. Kenia wordt bezocht waar we een project voor mensen met epilepsy helpen bij het opzetten van een meubelwerkplaats. Zambia krijgt voor het eerst een groep Vliegende Meubelmakers ingevlogen die een community centre helpen inrichten. Klik op de projecten om meer informatie hierover in te winnen.

Een mooie groep van 17 deelnemers besteden hun zomervakantie aan een uniek event door samen met lokale bewoners/vrijwilligers van de projecten aan de slag te gaan. 

Vragen of wil je ook een keer mee, stuur een mailtje naar info@vliegendemeubelmakers.nl. Vind je onze stichting interessant, volg ons dan op Facebook of Instagram. Hopelijk tot ziens!

Word ook Vliegende Meubelmaker, bevlogen met hart en handen!

(foto deelnemers zp2022 tijdens de eerste voorbereidingsbijeenkomst vna 12 maart 2022)

 

De VMM is bereikbaar tijdens het zomerproject 2022

De VMM is bereikbaar tijdens het zomerproject. Bereikbaar voor de deelnemers op locatie maar ook voor de familie en bekenden. Mocht er een spoedgeval zijn, dan is de eerste actie voor deelnemers of familie om het noodnummer van de Alarmcentrale van de reisverzekering te bellen. Via de reisverzekering kan alles geregeld worden in geval van nood. Bel of e-mail ons daarna. We zijn bereikbaar:

van 14 t/m 28 juli       Wilma : 06 – 40 366 696

van 29 juli t/m 07 aug Gerco : 06 – 17 654 780

van 08 t/m 18 aug      Friedel : 06 – 83 164 112

 

 

De donateurs van de zomerprojecten 2022

Hout- en Meubileringscollege Amsterdam, Centrale Bond voor Meubelfabrikanten, Beste-EHBO-Doos.nl, Bioscoop Het Ketelhuis Amsterdam, Stoomtram Museum Hoorn, Pointer Services B.V. Houten, Royal Van Lent Shipyard Kaag, Meubelmakerij Het Woud Weesp, Meubelmakerij Koolhoven Voorburg, Borghhave BV Lisse, Financial Projects, EIC te Groningen, BuroZinnig en de Openbare Werkplaats Amsterdam Oost... en misschien uw bedrijf??

Vind je onze stichting interessant, volg ons dan op Facebook of Instagram.