Reunie Zomerprojecten 2014

19 september 2014

Vrijdagavond 19 september was een hele mooie avond voor de stichting. De deelnemers hebben hun verhaal van de zomerprojecten verteld. En het waren hele enthousiaste en indrukwekkende verhalen. Deelnemers leefden voor 3 weken echt in het leven van de mensen in Kenia, Tanzania, Cambodje of Indonesie. Er is intensief contact geweest met de mensen die meehielpen bij het project of de kinderen van het weeshuis. Kinderen die niets hebben maar wel vrolijk rondlopen en mee doen met het schuren van de tafelpoten of schoolbankjes. Voetbaldoeltjes en speeltoestellen die gemaakt zijn waardoor deze kinderen weer kunnen spelen en plezier hebben. Dat horen kinderen te doen!

Bijzondere verhalen waar wij als bestuur heel blij van worden. We weten weer waarom wij onze vrije tijd besteden aan de stichting!

Zoals ieder jaar hebben we een fotowedstrijd gekoppeld aan de projecten. Van alle projecten hebben we 13 fotos ontvangen die graag de titel " VMM foto van het jaar 2014 "  bestempeld wilden hebben. Een vakjury bestaande uit Yvette Wittenberg docent HvA, Frans en Sonia van Studio Schrofer hadden de moeilijke taak een keuze te maken uit deze geselecteerde fotos. Niet alleen de vakjury konden een foto kiezen, ook het publiek kreeg de mogelijkheid om hun favorite foto bekronen als "publieksfoto 2014". En als toetje komen de foto's ook nog in het Vakblad Meubel met daarbij een kort artikel over de stichting. Dit is geregeld door Sonia van Studio Schrofer. Heel erg bedankt voor dit mooie cadeau.

Alle deelnemers bedankt voor jullie inzet. Alle vrijwilligers van deze avond bedankt voor de hulp. Zonder jullie inzet, geen geslaagde reunie!

 

Tot volgend jaar!