Partners

Hout- en Meubileringscollege (HMC)

Als hoofdsponsor zet het HMC, ook wel bekend als Hout- en Meubileringscollege, de expertise van haar docenten en leerlingen in om een bijdrage te leveren aan de realisatie van de doelstellingen van De Vliegende Meubelmakers.

Stichting Gered Gereedschap

Wij zamelen gereedschap in, knappen dit op en sturen het op aanvraag naar groepen in ontwikkelingslanden. Aan De Vliegende Meubelmakers hebben we rond de 1500 stuks geleverd en ruim 500 kilo aan materiaal.

Koninklijke branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie (CBM)

De combinatie van kennisoverdracht en het maken van meubels is al tien jaar succesvol. Met de tastbare resultaten en laagdrempelige organisatie zijn de Vliegende Meubelmakers een voorbeeld voor vele andere goede doelen. Een goed ingerichte school én vakkundige mensen achterlaten is immers een fantastisch resultaat. Het sponsoren van de Vliegende Meubelmakers past dan ook bij de betrokkenheid die de CBM, als koninklijke branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie, heeft bij vakopleiding. Wij zijn er dan ook trots op dat de CBM vanaf het eerste begin verbonden is met deze organisatie.

Wings of Support (WOS)

Wings of Support is een particulier initiatief van de medewerkers van KLM en Martinair. Zij willen kinderen in landen waarop gevlogen wordt helpen aan onderdak en onderwijs.

Meubelmakerij De Esdoorn

Samen met de VMM hebben wij een project in Botshabelo (Zuid-Afrika) afgerond. Voor de weeskinderen hebben wij een veranda gebouwd met daarop tafels en banken waar zij aan kunnen eten en spelen.

Van Assem interieurbouw

Als interieurbouwer van maatwerkmeubilair ligt ons aan het hart  om een bijdrage te leveren aan een stichting die meubels maakt voor de minderbedeelden in ontwikkelingslanden.
Wij sponsoren al jaren met veel plezier De VMM.

Evelien Kroese Advies

Dat er door de VMM wordt samengewerkt op basis van gelijkwaardigheid en culturele uitwisseling vind ik heel belangrijk en bijzonder. We kunnen zoveel van elkaar leren. Mede daarom steun ik het werk van VMM van harte.

LOVIS = een bedrijf van Hanneke Moed

Omdat wij ook iets wilden doen voor de kleinere kinderen in de projecten van de VMM, zijn we het “Lost Sokpop”-project gestart. Het resultaat zijn mooie kleurrijke poppen voor deze kinderen, die niet altijd iets hebben om mee te spelen.

De naam van Baptist voor Houtbewerkers heeft zich inmiddels ver buiten Arnhem verspreid: liefhebbers komen uit heel Nederland en zelfs van ver daarbuiten! Logisch, want Baptist voor Houtbewerkers heeft zich, gedreven door de liefde voor hout en houtbewerken, ontwikkeld tot dé speciaalzaak voor gereedschappen en machines voor de fijne houtbewerking. Baptist heeft een collectie die voortdurend vernieuwd en uitgebreid wordt. Door eigen import uit o.a. de Verenigde Staten, Canada, Australië, Groot Brittannië en het Verre Oosten bieden wij het best gereedschap dat houtbewerkers zich kunnen wensen! Ervaar dat hier zelf of bezoek de winkel in Arnhem! Welkom!

Baptist voor Houtbewerkers, Vlamoven 32, 6826 TN Arnhem, T 026 445 16 44, E houtbewerkers@baptist.nlW www.baptist.nl 

Studio me-ike is een veelzijdige creatieve studio die zich bezig houdt met interieurarchitectuur, grafisch vormgeving en meubelmaken. 
Na in 2014 te zijn meegevlogen met de VMM naar Indonesië zet Meike zich in als vormgever voor de stichting. Voor meer info over Studio me-ike kijk op www.me-ike.com.

D/DOCK Designe en Development Amsterdam

 

De wereld verandert. Architectuur verandert. Niet alleen vanuit de wens om te veranderen maar ook uit noodzaak. De lineaire economie, waarbij grondstoffen, werkprocessen en technologie verbruikt wordt zonder aan de consequenties te denken, verandert in een circulaire economie. Een economie waar kennisdeling, hergebruik en innovatie de basis is van een duurzame en betere wereld. Dat is wat de toekomst van ons vraagt.

D/DOCK heeft haar design, project management en advies op deze filosofie gebaseerd, al tien jaar lang. Welkom bij D/DOCK.

Sidney Haijtema is een ervaren meubelmakers in hart en nieren en oud deelnemer van de zomerprojecten. 

Meubelmakers in Amsterdam

 

Sponsor van de zomerprojecten 2018

https://www.autoradam.nl

Sponsor van de zomerprojecten 2018

https://tsoclub.nl

sponsor van de zomerprojecten 2018