Projecten 2023

januari 2023

In het weekend van 15/16 juli 2023 vliegen we weer uit voor de zomerprojecten '23. We zijn de samenwerking aangegaan met twee nieuwe projecten in Bangladesh en Kenia. Meer weten. Zie informatie over de projecten hieronder.

 

WIl je ook mee als deelnemers zomerprojecten 2023?

In 2022 is er een mooie groep van 17 deelnemers die hun zomervakantie besteedden aan een unieke belevenis door samen met lokale bewoners/vrijwilligers van de projecten aan de slag te gaan. 

 

Project informatie bijeenkomst zaterdag 28 januari!

Wil je dit ook ervaren en meer weten over hoe dit in zijn werk gaat, kom naar de informatiebijeenkomst op zaterdag 28 januari om 14:30 uur op het Hout en Meubileringscollege Amsterdam, (klikken voor routebeschrijving). De bijeenkomst duurt ongeveer 1 uur.

Vragen of wil je ook een keer mee, stuur een mailtje naar info@vliegendemeubelmakers.nl. Vind je onze stichting interessant, volg ons dan op Facebook of Instagram. Hopelijk tot ziens!

Word ook Vliegende Meubelmaker, bevlogen met hart en handen!

 

De donateurs van de zomerprojecten 2023

Hout- en Meubileringscollege Amsterdam, Centrale Bond voor Meubelfabrikanten, Beste-EHBO-Doos.nl, Bioscoop Het Ketelhuis Amsterdam, Johan Witte Fijn Timmerwerk Hillegom, De Ridder Bloemen en Bollenkwekerij, Stoomtram Museum Hoorn, Pointer Services B.V. Houten, Klaas van Laatum Interieur Purmerend, Kloosterboer Decor Purmerend, Eigen Makerij Aagtekerke, Royal Van Lent Shipyard Kaag, Meubelmakerij Het Woud Weesp, Meubelmakerij Koolhoven Voorburg, Borghhave BV Lisse, Financial Projects, EIC te Groningen, BuroZinnig en de Openbare Werkplaats Amsterdam Oost... en misschien uw bedrijf??

Vind je onze stichting interessant, volg ons dan op Facebook of Instagram.